Stem nu op je favoriete supplier of distributeur - PromZ Vak
stemmen distributeur en supplier van het jaar

Stem nu op je favoriete supplier of distributeur

Je kunt als distributeur nu je stem uitbrengen op de suppliers die volgens jou de Supplier of the Year vakprijzen verdienen die tijdens De Leveranciersdagen 2019 worden uitgereikt. Suppliers kunnen op hun beurt mee bepalen welke distributeurs met de titel Leverancier van het Jaar worden bekroond.

Supplier of the Year

De vakjury heeft voor de PromZ Supplier of the Year awards 7 generalisten en 11 specialisten genomineerd. Je kunt als distributeur online punten verdelen onder generalist suppliers en specialist suppliers via deze stempagina op de website van De Leveranciersdagen.

De uiteindelijke winnaars van de Supplier of the Year awards worden bepaald op basis van de jurywaardering (65%) en de punten die de distributeurs hebben gegeven (35%).

Leverancier van het Jaar

Suppliers kunnen op hun beurt bepalen welke distributeurs de awards krijgen voor leverancier van het jaar, in de categorieën Full Service en Best Online Performance.
De vakjury heeft hiervoor 15 full service bedrijven en 11 online spelers genomineerd.

Suppliers kunnen hun stem uitbrengen via deze stempagina op de website van De Leveranciersdagen.

Opdrachtgevers

Ook opdrachtgevers kunnen via een speciale stemsite hun stem uitbrengen op een van de genomineerde distributeurs. Zij bepalen wie de publieksprijs wint.

De winnaars van de vakprijzen worden bepaald op basis van de jurywaardering (50%), de stemmen van de opdrachtgevers (25%) en de punten die de suppliers hebben gegeven (25%)

Night of the PromZ

De Supplier of the Year awards en de Leverancier van het Jaar awards worden uitgereikt tijdens Night of the PromZ, het netwerkevenement voor de promotionele productenbranche, dat plaatsvindt na de eerste beursdag van De Leveranciersdagen. Deze vakbeurs vindt plaats op 4 en 5 september in Expo Houten.