PromZ Vak is het platform voor de promotionele productenbranche in Nederland. Op deze website vind je branchenieuws en achtergrondinformatie over premiums, relatiegeschenken, promotionele artikelen, incentives, loyaliteitsprogramma’s en gadgets.

Multimediaal

Wij verzorgen via vele kanalen voor de informatievoorziening van en interactie tussen professionals die promotionele producten en relatiegeschenken inzetten en aanbieden.

Zo geven we een aantal magazines uit. PromZ Vak voor de promotionele productenbranche en PromZ Magazine voor actiemarketeers.

Hier op PromZvak.nl is onze digitale thuisbasis. Eindgebruikers kunnen terecht op PromZ.nl. PromZ.be is onze Belgische vaksite.

De Leveranciersdagen

Omdat wij geloven in de kracht van de persoonlijke ontmoeting organiseren we ook beurzen en bijeenkomsten. Vast op de agenda staan onze beurzen De Leveranciersdagen (voor iedereen die actief is in de promotionele productenbranche) en PromZ.live (voor mensen die promotionele producten en relatiegeschenken inkopen). Daarnaast verzorgen we ook elk jaar het Nederlands paviljoen op de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf.

Altijd in contact

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling in het vakgebied, inspiratie opdoen voor nieuwe actiemarketingcampagnes of tips krijgen voor nieuwe give-aways, gadgets en relatiegeschenken, abonneer je dan op één van onze e-nieuwsbrieven.

Je kunt ons ook volgen op social media. Zo kun je ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Het Portaal

PromZ is een merk van Het Portaal Media in Wormer. Wij zijn gespecialiseerd in informatievoorziening en intermediair in specifieke segmenten op het gebied van marketing en communicatie.