Evenementen - PromZ Vak

Evenementen

Live contact staat bij ons hoog aangeschreven als middel om opdrachtgevers en leveranciers met elkaar in contact te brengen. Daarom organiseren we een aantal evenementen.

PromZ.live

De meest bekende is PromZ.live. Het evenement dat we al bijna 20 jaar – voorheen onder de naam PromZ Event – organiseren. Hier presenteren leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken jaarlijks hun nieuwe collectie aan enkele duizenden opdrachtgevers.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

De Leveranciersdagen

De Leveranciersdagen zijn uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor de promotionele productenbranche in de Benelux. Naast een vakbeurs met ook buitenlandse bedrijven, staat dit evenement ook bekend om de Night of the PromZ, de feestavond voor de hele branche waar ook de awards worden uitgereikt voor de beste bedrijven uit de promotionele sector.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Paviljoen

Gezamenlijk op een beurs staan is voordeliger, zorgt voor een gegarandeerde aanloop van bezoekers en is ook nog eens gezellig, zeker als onze bar open gaat. PromZ organiseert op buitenlandse vakbeurzen het PromZ Paviljoen waar suppliers zich collectief presenteren aan internationale distributors. 

Het PromZ Paviljoen is inmiddels een vaste waarde op de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf, waarbij de PromZ Bar ervoor zorgt dat de deelnemers zich kunnen presenteren in een aangename sfeer. In 2019 is er ook voor het eerst een PromZ Paviljoen op de Hong Kong Gifts & Premium Fair en er zijn plannen om het concept ook op andere internationale vakbeurzen in te zetten.

Vind hier meer informatie over de PSI in Düsseldorf

Vind hier meer informatie over de Hong Kong Gifts & Premium Fair in Hong Kong