Evenementen - Promzvak

Evenementen

Live contact staat bij ons hoog aangeschreven als middel om opdrachtgevers en leveranciers met elkaar in contact te brengen.

De Leveranciersdagen

De Leveranciersdagen zijn uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor de promotionele productenbranche in de Benelux. Naast een vakbeurs met ook buitenlandse bedrijven, staat dit evenement ook bekend om de Night of the PromZ, de feestavond voor de hele branche waar ook de awards worden uitgereikt voor de beste bedrijven uit de promotionele sector.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Product Premierre

Het kick-off event voor de promotionele productenbranche voor het nieuwe jaar: PromZ Product Première. Het is een tweedaags trade-only event dat in Breepark Breda plaatsvindt.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Paviljoen @Vakbeurs facilitair & gebouwenbeheer 2024

Dit jaar is het PromZ Paviljoen aanwezig op de 25este editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

De vakbeurs Facilitair is een beurs die zich richt op de facilitaire sector. Dit houdt in dat professionals uit de facilitaire dienstverlening, zoals facility managers, gebouwbeheerders, inkoopmanagers en andere betrokkenen bij het beheren en inrichten van bedrijfsprocessen en -gebouwen, waarschijnlijk naar deze beurs zouden komen.

Promz.nl, het voornaamste onafhankelijke platform voor de promotionele sector in de Benelux, en Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, dé ontmoetingsplaats voor facilitair management, lijken in eerste instantie niet op elkaar. Toch zijn veel facilitair managers en medewerkers dikwijls betrokken bij de aanschaf van promotionele producten en diensten, evenals de eindejaarsgeschenken. Er bestaat altijd een schemergebied, zoals pennen met logo of textiel met bedrijfslogo. Dit maakt het een logische combinatie

Klik hier voor deelname mogelijkheden