Evenementen - PromZ Vak

Evenementen

Live contact staat bij ons hoog aangeschreven als middel om opdrachtgevers en leveranciers met elkaar in contact te brengen.

De Leveranciersdagen

De Leveranciersdagen zijn uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor de promotionele productenbranche in de Benelux. Naast een vakbeurs met ook buitenlandse bedrijven, staat dit evenement ook bekend om de Night of the PromZ, de feestavond voor de hele branche waar ook de awards worden uitgereikt voor de beste bedrijven uit de promotionele sector.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Product Premierre

Het kick-off event voor de promotionele productenbranche voor het nieuwe jaar: PromZ Product Première. Het is een eendaags trade-only event dat zowel in België, als in Nederland plaatsvindt.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Paviljoen @bouwbeurs 2023

Gezamenlijk op een beurs staan is voordeliger, zorgt voor een gegarandeerde aanloop van bezoekers en is ook nog eens gezellig, zeker als onze bar open gaat. PromZ organiseert op buitenlandse vakbeurzen het PromZ Paviljoen waar suppliers zich collectief presenteren aan internationale distributors. 

PromZ lanceert op Bouwbeurs 2023 een geheel verzorgd paviljoen waarin 30 aanbieders van bouwgerelateerde promotionele producten en relatiegeschenken zich presenteren. Een opvallende, collectieve promotie van leveranciers die bouwgerelateerde relatiegeschenken voor het voetlicht brengen bij een duidelijk gesegmenteerde doelgroep. Met een oppervlakte van 150 m2 en de aanwezigheid van 30 zich actief presenterende deelnemers is het PromZ Paviljoen zeer zichtbaar op de beursvloer. De gasten wordt natuurlijk een drankje aangeboden in de collectieve bar. 

Klik hier voor deelname mogelijkheden