Evenementen - PromZ Vak

Evenementen

Live contact staat bij ons hoog aangeschreven als middel om opdrachtgevers en leveranciers met elkaar in contact te brengen.

PromZ.live

Het meest bekende PromZ evenement is PromZ.live. Het evenement dat al bijna 20 jaar – voorheen onder de naam PromZ Event – bestaat. Hier presenteren leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken jaarlijks hun nieuwe collectie aan enkele duizenden opdrachtgevers.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

De Leveranciersdagen

De Leveranciersdagen zijn uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor de promotionele productenbranche in de Benelux. Naast een vakbeurs met ook buitenlandse bedrijven, staat dit evenement ook bekend om de Night of the PromZ, de feestavond voor de hele branche waar ook de awards worden uitgereikt voor de beste bedrijven uit de promotionele sector.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Product Premierre

Het kick-off event voor de promotionele productenbranche voor het nieuwe jaar: PromZ Product Première. Het is een eendaags trade-only event dat zowel in België, als in Nederland plaatsvindt.

Klik hier voor deelname mogelijkheden

PromZ Paviljoen

Gezamenlijk op een beurs staan is voordeliger, zorgt voor een gegarandeerde aanloop van bezoekers en is ook nog eens gezellig, zeker als onze bar open gaat. PromZ organiseert op buitenlandse vakbeurzen het PromZ Paviljoen waar suppliers zich collectief presenteren aan internationale distributors. 

Het PromZ Paviljoen is inmiddels een vaste waarde op de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf, waarbij de PromZ Bar ervoor zorgt dat de deelnemers zich kunnen presenteren in een aangename sfeer. Sinds 2019 is er ook een PromZ Paviljoen op de Hong Kong Gifts & Premium Fair en er zijn plannen om het concept ook op andere internationale vakbeurzen in te zetten.

Vind hier meer informatie over de PSI in Düsseldorf

Vind hier meer informatie over de Hong Kong Gifts & Premium Fair in Hong Kong