Promotionele sector loopt warm voor De Leveranciersdagen - PromZ Vak
Promotionele sector loopt warm voor De Leveranciersdagen 2020

Promotionele sector loopt warm voor De Leveranciersdagen

De stemming rondom De Leveranciersdagen is onverminderd goed. Een groot aantal distributeurs heeft zich al ingeschreven om de beurs te bezoeken en qua expositieruimte is de beursvloer zo goed als uitverkocht.

Waar we als Het Portaal deze week de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om onze eindklant-beurs PromZ.live uit te stellen, daar blijkt de behoefte om branchegenoten weer eens live te ontmoeten groot. De Leveranciersdagen is uitgegroeid tot hét netwerk-event van de promotionele productenbranche, zo blijkt ook nu in deze uitdagende tijden.

Ronde-tafeldiscussies

Laten we De Leveranciersdagen gebruiken om als promotionele-productenbranche gezamenlijk onze strategie te bepalen voor de laatste maanden van dit jaar en de aanloop naar hopelijk een veel voortvarender 2021.

Vanuit PromZ zullen wij deze kennisdeling en discussie stimuleren door op de beursvloer ronde-tafeldiscussies te organiseren waar vakgenoten onder leiding van onze hoofdredacteur Peter van Gestel in gesprek gaan over hoe zij de markt komende maanden inschatten en welke strategieën zij adviseren en hanteren om het maximale uit de huidige situatie te halen.

Netwerkborrel

Jammer genoeg hebben we als gevolg van de coronacrisis de Night of the PromZ moeten afzeggen. Aangezien we het belangrijk vinden te kunnen netwerken binnen een informele setting, hebben we op 2 september van 18.00 – 19.00 uur een ‘buitenborrel’ georganiseerd met inachtneming van de anderhalve meter regel. Alle bezoekers en exposanten zijn hier natuurlijk van harte welkom! Apart inschrijven voor deze borrel is niet nodig.

Vooraf aanmelden

Vooraf aanmelden voor De Leveranciersdagen is verplicht en er wordt gewerkt met tijdslots om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk binnen zijn. Verder zijn er samen met Expo Houten en onze leveranciers veel maatregelen genomen om elkaar in coronatijd verantwoord te ontmoeten.

De Leveranciersdagen vindt plaats op 2 en 3 september 2020 in Expo Houten.

Bezoekersactie

ChocoFoto - Tastypresent