Reserveer alvast je stoel! - PromZ Vak
Reserveer alvast je stoel

Reserveer alvast je stoel!

10 praktische tips hoe je omgaat met klantverwachting en ook nog meer verkoopt. Adviezen hoe je als binnendienst het serviceniveau kunt verbeteren. Waar haal je je volgende klant vandaan? Dit zijn de thema’s van de 3 korte en praktische seminars die je beide dagen kunt bijwonen tijdens de vakbeurs De Leveranciersdagen 2018 op 4 en 5 september in Expo Houten.

  • Hoe vertel je je klant slecht nieuws? En wil jouw klant wel echt alleen wat hij gezegd heeft? Of kan hij ook een extra product gebruiken? Antwoord op deze en andere vragen en praktische tips die de binnendienst goed kan gebruiken komt Steyn Elshout (bestuurslid PvKO en ‘groeiveroorzaker’) vertellen in een interactief seminar. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan hoe jij in jouw organisatie de service verbetert.
  • Praktische tips & tricks hoe je als binnendienst je service naar een hoger niveau tilt licht marketing- en communicatieadviseur Yvette van Aarle toe in een interactief seminar over de zogeheten ‘klantreis’. Na afloop zit je hoofd vol met concrete inzichten en ideeën.
  • Waar haal je de volgende opdracht vandaan en hoe kan marketing jouw sales versterken? Wat willen klanten graag en wat moet je absoluut niet doen? Hoe zet je jouw team op zo’n manier in dat je het meeste uit hen en de beschikbare technologie weet te halen? Marlous Spaven (TIM Dialogue Marketing) gaat o.a. op deze onderwerpen in tijdens haar presentatie over salesgerichte marketing.

Aanmelden via site

Ga naar www.deleveranciersdagen.nl om je komst naar de beurs aan te melden en je stoel te reserveren voor de seminars. De seminars vinden beide dagen plaats, dus zowel op 4 als op 5 september. De Leveranciersdagen is hét jaarlijkse evenement voor iedereen die in de promotionele productenbranche werkt. Tijdens deze twee dagen presenteren 150 suppliers en fabrikanten uit twaalf landen hun nieuwste aanbod. Choose to grow is dit jaar het thema. De Leveranciersdagen worden georganiseerd door Het Portaal en powered by PromZ en de branchevereniging PPP. De organisatie rekent op ruim 1100 bezoekers.