Doe mee aan de tussenmeting van PromZ Vak - PromZ Vak
Doe mee aan de tussenmeting van PromZ Vak

Doe mee aan de tussenmeting van PromZ Vak

In april wordt in opdracht van het vakblad PromZ Vak onder distributeurs in Nederland de inmiddels gebruikelijke zogeheten tussenmeting gehouden. Hoe kijken ze terug op het eerste kwartaal van 2018? Zijn ze tevreden over omzet en groei van de laatste maanden? En hoe kijken ze tegen de komende maanden aan?

Vorig jaar november vond het grote jaarlijkse Distributeursonderzoek van PromZ Vak plaats. Daaruit kwam o.a. naar voren dat het de distributeurs goed ging en dat ze voor 2017 een gemiddelde omzetgroei van bijna 15% verwachtten. Voor 2018 verwacht men gemiddeld een gewogen omzetstijging van ruim 12%. Hadden ze het bij het rechte eind en denken ze op basis van de resultaten en ervaringen in het eerste kwartaal van dit jaar dat die verwachting gaat uitkomen?

Online onderzoek

In opdracht van PromZ Vak gaat marktonderzoekbureau One Question de online tussenmeting uitvoeren, dus wellicht wordt u binnenkort benaderd om mee te doen (uiteraard is alle input anoniem en worden alle gegevens anoniem behandeld). Ook andere vragen lopen mee.
In PromZ Vak nr 2 publiceren we de belangrijkste uitkomsten.