Choose to grow! - PromZ Vak
Choose to grow

Choose to grow!

Choose to grow, dat is het thema van De Leveranciersdagen 2018. Meld u aan als bezoeker van deze vakbeurs. De Leveranciersdagen is de belangrijkste nationale beurs voor iedereen die werkzaam is in de promotionele productenbranche, zowel bij suppliers als bij distributeurs.

De Leveranciersdagen vinden plaats op 4 en 5 september in Expo Houten. Op de vakbeurs ontmoet u nieuwe toeleveranciers uit Nederland en vele andere Europese landen. U ontmoet (nieuwe) collega’s, u ziet nieuwe assortimenten en producten, en u kunt netwerken op de beursvloer, tijdens de PPP-borrel en tijdens de Night of the PromZ, hét vakfeest van onze industrie: een feestelijk wining- en diningevent, met after party, na afloop van de eerste beursdag. De Night of the PromZ, waar ook de vakprijzen voor beste suppliers en distributeurs worden uitgereikt, wordt bijgewoond door honderden vakgenoten.

Geen eindklanten

De Leveranciersdagen 2018, waar u ook praktijkgerichte seminars kunt bijwonen, worden georganiseerd door Het Portaal, in samenwerking met branchevereniging PPP. Eindklanten hebben geen toegang.
Kijk voor alle informatie, tickets voor de beurs, voor de Night of the PromZ, overzicht van standhouders, etc. op www.deleveranciersdagen.nl