Heeft u al gestemd voor Supplier en Leverancier van het Jaar? - PromZ Vak
Heeft u al gestemd voor Supplier en Leverancier van het Jaar

Heeft u al gestemd voor Supplier en Leverancier van het Jaar?

U kunt nog maar een paar dagen uw stem uitbrengen op de supplier en distributeur die volgens u de vakprijzen zouden moeten winnen die tijdens de Night of the PromZ, op 4 september na afloop van de eerste beursdag van De Leveranciersdagen 2018, worden uitgereikt.

Suppliers hebben in de afgelopen weken de lijst van de 15 door de vakjury genomineerde full service distributeurs en de 10 online distributeurs toegemaild gekregen en andersom hebben distributeurs de lijst van de door de vakjury genomineerde suppliers (5 generalisten en 10 specialisten) ontvangen. Ze kunnen hiermee online aangeven welke bedrijven volgens hen de vakprijzen (Leverancier van het Jaar, Best Online Performance en Supplier of the Year 2018) zouden moeten krijgen.
Ook opdrachtgevers kunnen (nog enkele dagen) via een speciale voting site hun stem uitbrengen op een van de genomineerde distributeurs. Alle stemmen tellen in een bepaalde verhouding mee – naast de keuze van de jury’s – welke bedrijven in de prijzen vallen.

NB: De award Best Online Performance is voor een online distributeur en de award Leverancier van het Jaar is voor een full service distributeur; de award heet Leverancier van het Jaar omdat eindklanten spreken over hun leverancier, en niet over hun distributeur. Het is wel eens wat verwarrend, maar het sluit aan bij het taalgebruik van de eindklant.

Heeft u nog niet gestemd? Doe het nu nog even!

Distributeurs die willen stemmen op suppliers: klik hier
Suppliers die willen stemmen op distributeurs: klik hier