Zet RelatieZ vast in uw agenda! 7 & 8 september. - PromZ Vak

Zet RelatieZ vast in uw agenda! 7 & 8 september.

Elke dag maken we wel gebruik van een relatiegeschenk of give away dat we door de jaren heen hebben ontvangen. Een pen, boodschappentas, lanyard, strandlaken, koffiemok, receptenboekje, calculator, memoblokje, bureauklokje – noem maar op. Bedrijven doen geregeld iets aardigs cadeau, maar vooral aan het einde van het jaar als kerstmis en oud & nieuw zich aandienen.

Originele gadgets en 'klassiekers'
RelatieZ is de beurs met het complete aanbod van betaalbare give away’s tot en met de duurdere, luxe relatiegeschenken die u, bijvoorbeeld met het oog op de decembermaand, wil inkopen. U vindt er alle ‘klassiekers’ en vele nieuwe, originele gadgets, give away’s en relatiegeschenken. Het aantal exposanten is groter dan ooit en daarmee ook het aanbod. U ontmoet vele bekende namen en leveranciers die nog niet eerder op RelatieZ of andere beurzen hebben gestaan.

Geen 'kerststress'
RelatieZ is de gezelligste en sfeervolste beurs voor relatie- en eindejaarsgeschenken. In een paar uur tijd kunt u zich oriënteren. Als u uw keus gemaakt heeft, is er voldoende tijd om de producten ruim voor de kerst geleverd te krijgen. RelatieZ vindt namelijk speciaal plaats in september om u ‘kerststress’ te besparen!

Praktische seminars
RelatieZ 2011 wordt georganiseerd op 7 en 8 september in de Jaarbeurs Utrecht, hal 5, in een vernieuwde setting. Nieuw is ook dat u 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeIn(); }, number_show_ads * 1000); } if ( number_hide_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeOut(); }, number_hide_ads * 1000); } })(jQuery);