WINTERACTIE VAN EDAH SUPERMARKTEN - PromZ Vak

WINTERACTIE VAN EDAH SUPERMARKTEN

Met het grootste billboard in Nederland heeft Edah de start van zijn winterspaaractie aangekondigd. De actie moet vooral overbrengen dat de supermarkten van Edah nog altijd open zijn.Tijdens de winterspaaractie kunnen klanten 12 weken lang sparen voor contante kassakorting. Bij iedere besteding van ˆ10,- krijgt de klant een zegel. Een volle spaarkaart van 25 zegels is goed voor ˆ5,- korting.

Tot eind 2007 blijft de Edah-formule nog gewoon gehandhaafd. Op 1 januari 2008 zal S&S Winkels – het consortium van Sperwer en Sligro dat de winkelformule per 11 september 2006 heeft overgenomen – alle Edah-winkels verkocht of omgebouwd hebben.

Opvallend billboard

Het 70 m² grote billboard staat op het parkeerterrein van het Edah hoofdkantoor in Helmond, dat grenst aan het parkeerterrein van de nieuw geopende Albert Heijn XL. De boodschap is duidelijk: bezoekers worden erop gewezen dat zij in de nog bestaande Edah-vestigingen als vanouds terecht kunnen voor scherpe prijzen en spectaculaire acties.

Directeur Edah supermarkten, Edward Buitelaar: “We blijven het komende jaar zoals altijd klanten triggeren met sterke promoties en scherpe aanbiedingen. Tot 31 december 2007 zijn we dan ook nog met zo”n zeventig medewerkers actief om Edah’s beleid in de winkels door te voeren.”

De winterspaaractie loopt tot en met 4 maart 2007. Spaarkaarten kunnen nog tot en met 18 maart worden ingeleverd.