Wees erbij op PromZ Event - PromZ Vak

Wees erbij op PromZ Event

Twee maanden voor aanvang van PromZ Event hebben al meer dan 1000 bedrijven zich ingeschreven als bezoeker voor één van de twee beursdagen van PromZ Event 2014, op 2 en 3 april in de Jaarbeurs.

Het Nederlands bedrijfsleven kijkt weer met optimisme naar de toekomst. Dat optimisme wordt ook onderbouwd door de omzetontwikkeling van de laatste maanden in ons vakgebied. Eindklanten gaan weer actiever naar buiten treden. De inzet en inkoop van nieuwe promotionele producten hoort daarbij.

Nieuwe klanten
Bereik nieuwe klanten door aanwezig te zijn op 2 en 3 april op PromZ Event in de Jaarbeurs. Tijdens die twee beursdagen verwacht organisator Het Portaal ruim 6000 professionele bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe producten en naar voor hen nieuwe leveranciers. Voor 1250 euro (incl. complete standbouw en full catering voor de standbemanning) bent u standhouder. Van de circa 160 beschikbare stands is nog een klein aantal verkrijgbaar. Neem contact op met Philip Lasance of Meryem Karakus, tel.nr 075 – 6475747. Zij beschikken over de actuele stand van zaken en kunnen u verder informeren.