Webo Promotion wint eerste editie van de Grote Promo Pubquiz - PromZ Vak

Webo Promotion wint eerste editie van de Grote Promo Pubquiz

Voor de eerste maal hebben we tijdens De Leveranciersdagen de Grote Promo Pubquiz georganiseerd. Belangrijkste samenstellers van deze moeilijke quiz waren Wilco Vaessen (IGO Promo) en Danielle van Beurden (Brandwijk Kerstpakketten). In totaal waren er 30 vragen, 10 in elke categorie. De categorieën waren druktechnieken, promo als onderdeel van marketing en sustainability. In totaal hadden we twaalf deelnemende teams. Elk team bestond uit vier personen.

Uiteindelijk kwamen het team van Webo Promotion op exact hetzelfde puntenaantal uit als het tweede team van Clipper Interall. Een schattingsvraag (hoeveel pennen zitten er in deze weckpot?) zette Webo uiteindelijk op de hoogste tree van het podium. De uitslag was:

1             Webo Promotion

2             Clipper Interall team 2

3             Clipper Interall team 1

Na de quiz was iedereen zo enthousiast dat besloten werd de Grote Promo Pubquiz een vervolg te geven op de volgende Leveranciersdagen. Dus bereid je maar vast voor op de volgende editie. Langs deze weg willen we de sponsors Intraco, Xindao en Le Zen nog een keer heel hartelijk bedanken.