Wear One. Wash One. Duurzaam mondkapje met etui. - PromZ Vak
Wear One. Wash One. Duurzaam mondkapje

Wear One. Wash One. Duurzaam mondkapje met etui.

Uniek als setje met een handig zakje: wasbaar voor langdurig gebruik. Veilig en verantwoord, comfortabel, in alle kleuren en designs te krijgen.
2 versies: BUSINESS SET (4-laags met filter) en CASUAL SET (2-laags)

Met deze mondkapjes bespaar je veel geld en het milieu. Verkrijgbaar in 2 versies: De BUSINESS SET (4-laags met non-woven melt-blown filter) en de CASUAL SET (2-laags). Een set bestaat uit een mondkapje en een handig etui. De mondkapjes dragen comfortabel door de goede pasvorm, verstelbare zachte badstof elastiekjes en de binnenste laag van 100% zuivere katoen.

De buitenste laag is polyester, uitstekend te sublimeren in elke gewenste kleur, design, met of zonder logo. Pasvorm en kleuren blijven gegarandeerd bij vele wasbeurten.

We adviseren per gebruiker 2 sets aan te schaffen: na het dragen kan het mondkapje weer veilig in het etui worden opgeborgen. Het etui kan worden geleverd met een handig draagoog, in verschillende kleuren, met en zonder logo (4 x 4 cm).

De BUSINESS SET (4-laags met hoogste kwaliteit non-woven melt-blown filter). Per set worden 30 st. filter meegeleverd. Deze mondkap voldoet volledig aan het advies van de WHO (5 juni 2020) voor het veilig dragen van een mond/neuskapje. Het 4-laags mondkapje scoort PFE>99% bij 0,1 micron (testresultaten Nelson Lab) – en daarmee beter dan de medische mondkapjes. Bij uitstek geschikt voor beroepen en medewerkers die met het dragen van het mondkapje bijdragen aan een veilige (werk)omgeving.

Het 2-laags mondkapje voldoet ruim beter dan gemiddeld door de goede pasvorm en comfortabel gebruik. Geschikt voor dagelijks gebruik in de publieke omgeving: tijdens het reizen met het openbaar vervoer, in drukke supermarkten of winkelstraten, etc.

Beide versies zijn ook uitvoerbaar als SOCIAL CARE SET. Met deze speciaal voor de groep met een verhoogd gezondheidsrisico bij besmetting ontwikkeld ontwerp vraagt men aandacht voor het houden van voldoende afstand: LIEVER 2 METER.

De mondkapjes worden duurzaam en verantwoord geproduceerd in de fabriek in Cambodja (SA8000 en ISO9001 gecertificeerd). Ruim 15 jaar geleden opgericht door Nederlandse sociale ondernemers. Zij zijn een voorbeeld hoe de productie in Azie duurzaam en tegelijk verantwoord kan zijn. De 550 medewerkers hebben normale werktijden, veilige werkplekken, gezonde maaltijden, zwangerschapsverlof voor vrouwen, kinderopvang en individuele leerplannen. Iedereen moet zich er thuis voelen, trots zijn op het werk en trots zijn op elkaar!

Prijzen, uitvoering en levertijden op aanvraag.
Bel met 06 5052 4659 of stuur een email naar info@deveiligemondkapjes.nl

www.deveiligemondkapjes.nl