Waterklok - PromZ Vak
Waterklok

Waterklok

Tools die kunnen helpen gezond te blijven
Wij hebben voor u enkele duurzame reclamemateriaal ideeën uitgewerkt: “gezond drinken” en “gezondheid op de werkvloer”. Een reclamedrager die u kan helpen gezond te blijven.

Met de waterklok hebben we een nieuw papier/karton product in ons assortiment dat niet alleen een reclamedrager is, maar ook kan bijdragen aan de gezondheid van de gebruiker.
Veel mensen drinken te weinig op een dag. Vaak merken we dit echter pas veel te laat. Het resultaat is hoofdpijn, duizeligheid of een slechte concentratie. Om deze reden raden experts aan om dagelijks 30-40 ml water per kilogram lichaamsgewicht te drinken. Bij lichamelijke inspanning of hitte, zelfs meer. Onze waterklok helpt je eraan te herinneren hoeveel je elke dag moet drinken. Bovendien kun je instellen hoeveel je al gedronken hebt.
Het product bestaat in totaal uit vier of meer pagina’s. Op pagina 1 staat de functie “Controle van de drinkhoeveelheid”. Op de volgende pagina’s 2-4 vindt u bijvoorbeeld fitnessoefeningen voor op kantoor en/of aanbevelingen voor gezonde tussendoortjes zodat de gebruiker weet hoe hij of zij effectief kan bijdragen aan zijn of haar fitheid.

Omdat de gezondheid voor iedereen een issue is, is er een zeer brede doelgroep. Toepassing als reclamemateriaal is daardoor in alle branches mogelijk en zinvol. Uw klanten zullen dit reclamemateriaal graag op hun bureau bewaren.

Contact

fides Druck und Medien GmbH | info@fides-druck.de | +49 7807 95799918 | fides-druck.de