Vos & Setz en BudgetGift.nl gaan samen - Promzvak

Vos & Setz en BudgetGift.nl gaan samen

Vos & Setz uit Drachten en BudgetGift.nl uit Deventer kondigen met trots aan dat zij hun krachten gaan bundelen. Het samengaan van de twee bedrijven zal resulteren in een krachtige combinatie van kennis en expertise om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vos & Setz, opgericht in 2001, is al jaren een toonaangevende speler op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten. Met een ruime opslag en eigen drukmogelijkheden zijn zij door de jaren heen een gerenommeerde speler in de markt geworden. De combinatie met de online module van BudgetGift.nl, tevens opgericht in 2001, zal voor beide bedrijven voor een versterkte positie in de markt zorgen.

Het management van beide bedrijven is erg te spreken over de samenwerking: “Wij zien de samenwerking met BudgetGift.nl als een mooie stap om ons aandeel op de online markt te vergroten”, aldus Dennis van Zanten van Vos & Setz. “Onze gecombineerde kennis zal ervoor zorgen dat we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn”, zegt Oeds Hiemstra, tevens van Vos & Setz, over de samenwerking.

Ook Twan Diebels van BudgetGift.nl is enthousiast: “Ik heb er enorm veel zin in. Samen met Dennis en Oeds gaan wij BudgetGift.nl naar een volgende fase brengen. Hun expertise is precies wat wij nodig hebben om bestaande en nieuwe doelen te realiseren.” BudgetGift.nl en Vos & Setz blijven beiden onder hun eigen naam opereren en vanuit hun huidige locaties klanten bedienen. De samenwerking is per direct van kracht.

(foto: v.l.n.r. Twan Diebels van BudgetGift.nl, Dennis van Zanten en Oeds Hiemstra van Vos & Setz)