VOORMALIG MANAGEMENTTEAM JURJEN DE VRIES START 2BMADE - PromZ Vak

VOORMALIG MANAGEMENTTEAM JURJEN DE VRIES START 2BMADE

Bert Finke, Mark Tromp en Barry van Zadelhoff zijn van start gegaan met 2BMade, Partner for Premiums. Het bedrijf opereert vanuit het Friese Sneek. Het drietal vormde voorheen het managementteam van Jurjen de Vries in Leeuwarden.

Finke was vijf jaar achtereen algemeen directeur van Jurjen de Vries. Tromp was er o.m. verantwoordelijk voor de marketing en Van Zadelhoff voor financiën en logistiek.

Anders dan anders

2BMade profileert zich als een leverancier van special made promotionele producten. “Creativiteit en marketing spelen een centrale rol in de bedrijfsvoering,” aldus Bert Finke over het nieuwe 2BMade. “Dit moet tot uiting komen in producten die nieuw zijn, anders dan anders en verrassend.” De door 2BMade ontworpen premiums worden met name geproduceerd in China en Hong Kong.

Relatiemanagement

De oprichters richten zich met 2BMade op (middel)grote bedrijven die op zoek zijn naar premiums en relatiegeschenken. Maar ook het organiseren van evenementen op het gebied van relatiemanagement – met name aan de Friese wateren gerelateerde evenementen – maken deel uit van de dienstverlening.

Inl. www.2bmade.nl ÂÂ