Wat vinden distributeurs van 2019? - PromZ Vak
Wat vinden distributeurs van 2019

Wat vinden distributeurs van 2019?

Elk najaar wordt, in opdracht van Het Portaal Uitgevers, onderzoek gedaan onder distributeurs naar de actuele ontwikkelingen op het gebied van promotionele producten, relatiegeschenken, reclameartikelen en kerstpakketten/eindejaarsgeschenken. Ook wordt een dergelijk onderzoek gehouden onder opdrachtgevers.

Marktonderzoekbureau One Question voert de onderzoeken uit. Wellicht bent u (of wordt u binnenkort) benaderd voor het PromZ Distributeursonderzoek 2019. Doe mee, want uw ervaringen en meningen zijn belangrijk voor de transparantie in deze markt. Daarnaast is uw medewerking en die van uw collega’s van belang om vergelijkingen te kunnen maken met voorgaande jaren. Uw antwoorden worden volstrekt anoniem verwerkt. Het Portaal heeft geen inzage in de individuele antwoorden.

Onderzoek onder opdrachtgevers

Het PromZ Opdrachtgeversonderzoek 2019 vraagt inkopers en marketeers van het Nederlands bedrijfsleven, overheden en non-profit organisties o.a. naar de bestedingen aan en inzet van promotionele producten, kerstpakketten, relatie-/eindejaarsgeschenken in 2019 en hun verwachtingen voor 2020.

De samenvatting van de uitkomsten van het Distributeursonderzoek en de belangrijkste uitkomsten van het Opdrachtgeversonderzoek worden bekend gemaakt in de verschillende PromZ-emailnieuwsbrieven en in PromZ Vak nr 4 van dit jaar.