Veel enthousiasme voor De Leveranciersdagen: 4 en 5 september - PromZ Vak

Veel enthousiasme voor De Leveranciersdagen: 4 en 5 september

Op 4 en 5 september vinden de Leveranciersdagen 2013 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De Leveranciersdagen, die vorig jaar hun succesvolle primeur beleefden, zijn hét evenement in Nederland waar suppliers en distributeurs elkaar ontmoeten. Ook de binnendienstmedewerkers van distributeurs zijn er van harte welkom.

Het evenement stelt distributeurs in staat om alle gerenommeerde suppliers te ontmoeten en nieuwe aanbieders te leren kennen. Zo’n 120 suppliers, óók van buiten Nederland, zijn met hun nieuwste producten en speciale beursaanbiedingen aanwezig op de Leveranciersdagen 2013.

– De Leveranciersdagen vormen de officiële aftrap van Shop-Xpress, de online tool voor suppliers en distributeurs (zie elders in deze nieuwsbrief). Op woensdag en donderdag organiseert Shop-Xpress o.a. seminars. Meer informatie over de seminars en korting op de aanschaf van de tool op www.shop-xpress.com.

– Xindao organiseert een inspirerend seminar met trainer en motivator Frank van Leer, onder andere bekend van Business Class. Hij laat op vrolijke wijze zien welke type klanten er zijn en hoe je een deal kunt afsluiten. Dit alles onder het motto ‘Verkopen bij tegenwind!’ 

– Het PPP verzorgt een proefles uit de PPP Academy.

– Bezoekers krijgen een goody bag, maar ze moeten ‘m zelf vullen! Een tas vol samples en gifts. Zo’n 20 standhouders bieden de producten aan op hun stand. Verzamel ze allemaal in ruil voor een stempel op de kaart. Met een volle kaart maak je kans op een reis naar Londen.

– Om het vooral ook voor binnendienstmensen mogelijk te maken de Leveranciersdagen te bezoeken, is de beurs op de eerste dag (4 september) open tot 8 uur ‘s avonds..

– Op de avond van de eerste beursdag worden ook de Supplier of the Year en de Promotional Company of the Year bekend gemaakt.

– Voor alle bezoekers is er tijdens de beurs full catering (koffie, thee, drankjes, lunch – en op de eerste beursdag ‘s avonds een buffet).

X-mas season

De Leveranciersdagen worden georganiseerd door Het Portaal Uitgevers (o.a. uitgever van PromZ Vak en PromZ Magazine) in nauwe samenwerking met brancheorganisatie PPP. De Leveranciersdagen vinden begin september plaats als aftrap van de voor de branche zo belangrijke laatste maanden van het jaar.

De toegang voor PPP-leden (incl. full catering, seminars etc) is gratis. Bedrijven die geen lid zijn van het PPP betalen 35 euro per persoon, incl. full catering. Meer informatie op www.deleveranciersdagen.nl.

Wachtlijst

Op dit moment is de beschikbare ruimte volgeboekt en is er een wachtlijst. Als zich nog een aantal suppliers aanmelden als exposant, kan er wellicht worden uitgebreid (info Philip Lasance of Meryem Karakus, 075-6475747).

Deze suppliers hebben zich al ingeschreven als standhouders. Zij zien u graag op 4 of 5 september op de Leveranciersdagen 2013 in de Jaarbeurs Utrecht.