Inside Sales Representative Benelux bij midocean - PromZ Vak
MidOcean

Inside Sales Representative Benelux bij midocean

Wil jij graag aan de slag in een internationaal georiënteerd, team? Krijg jij energie van het optimaal ondersteunen van onze diverse relaties? Werk je graag in een gezellig team met veel dynamiek op de werkvloer? Én kan je genieten van resultaatgericht werken? Dan weet ik zeker dat je je hier goed op je plek zal voelen!

Locatie
Ede

Functie omschrijving
De dag begint met een heet kopje koffie terwijl de computer opstart voor een dag vol werk. Een van de klanten stuurt je een mailtje over verschillende printtechnieken, je kunt hen gemakkelijk helpen en adviseren over de beste opties voor hun specifieke producten. Je bereidt een offerte voor en stuurt deze ter goedkeuring naar de klant. Zodra de beslissingen zijn genomen, help je de klant van het begin tot het einde met zijn bestelling, want jij bent degene die contact heeft met onze collega’s in de drukkerij in Polen en in Hong Kong.

Na een lekkere, gezonde lunch heb je genoeg energie om complexere zaken, zoals klachten, af te handelen. Er ging iets mis met een bestelling van de website, de klant bestelde rode lanyards met een wit logo, maar kreeg witte lanyards met een rood logo. Het is aan jou om dit te verhelpen, de klant te bellen en ervoor te zorgen dat de logistieke afdeling weet waar de verkeerde bestelling moet worden opgehaald en ervoor te zorgen dat de klant de juiste order krijgt. Door de sterke relaties die je met hen hebt opgebouwd, wordt de klacht zeer eenvoudig opgelost met als resultaat een tevreden klant.

Aan het eind van de dag heb je de tijd genomen om contact op te nemen met de accountmanager. Zij zijn onderweg en hebben behoefte aan allerlei informatie over lopende orders, voorraad en andere verkoop gerelateerde zaken die jij kan beantwoorden dankzij de diverse systemen die je de hele dag monitort.

Als Inside Sales Representative van midocean sta je dus in nauw contact met internationale klanten en collega’s van onze print- en logistieke afdelingen, zowel telefonisch als per e-mail, om een optimale, tijdige en accurate service te garanderen.

5 redenen waarom deze functie perfect bij jou past!

  • Je bent opgeleid tot een MBO+ niveau in (bij voorkeur) een commerciële richting.
  • Je taalvaardigheid in het Nederlands en Engels is uitstekend en je bent niet bang om dat te tonen. Als je ook nog een andere buitenlandse taal spreekt zoals Frans, is dat helemaal geweldig.
  • Je hebt kennis van MS Office en weet hoe SAP werkt (we gaan je hierin trainen, trainen en nog eens trainen).
  • Je wordt omschreven als proactief, klant- en servicegericht en zeker niet bang om de telefoon op te nemen. Onze klanten te woord staan doe je maar al te graag.
  • Je bent flexibel maar begint liever direct met deze nieuwe uitdaging. Dat begrijp ik volkomen, laten we aan de slag gaan en je sollicitatie inzenden.

 

Uiteraard belonen we je graag voor het harde werken:
Je komt terecht in een internationale en vooral platte organisatie waar je samen met een jong en ambitieus team de Benelux klantengroep van midocean optimaal gaat ondersteunen. En als beloning voor het harde werken ontvang je naast je salaris, een bonus, 28 vakantiedagen, moderne arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk stimuleringsbudget en andere dagelijkse traktaties zoals vers fruit en de mogelijkheid tot het gebruiken van onze gym! Daarbij is het ook nog mogelijk, wanneer je met het OV komt, te reizen op je eigen midocean-fiets!

 

Jouw sollicitatieprocedure

Je solliciteert:                                  Je stuurt je CV vol werkervaring en een motivatie waar we geen nee tegen kunnen zeggen naar HR@midocean.com.
We bekijken je sollicitatie zorgvuldig, binnen twee weken weet je of je op gesprek kan komen.

Dé eerste ontmoeting:                 Laten we elkaar eens leren kennen!

Het vervolggesprek:                     Enthousiast na het eerste gesprek? Dan gaan we in een tweede gesprek meer op de inhoud in. We lichten graag de functie en het team toe.

Contractvoorstel:                           We doen je een aanbod dat je niet kan weigeren!

WELKOM BIJ MIDOCEAN:           We zetten een krabbel onder het contract en heten je van harte welkom bij midocean.

 

Heb je nog vragen?
Voor vragen over de functie, de organisatie of de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met onze HR team door te mailen naar HR@midocean.com