TTS zet service op voor circulaire signing en introduceert groene textiellijn - Promzvak

TTS zet service op voor circulaire signing en introduceert groene textiellijn

Texo Trade Services (TTS) helpt haar klanten om maatschappelijk verantwoord- en milieubewust te ondernemen. Hiervoor zet TTS een Textiel Recycling Service op en introduceert zij een ‘groene’ textiellijn. Met de recycling service krijgen de klanten van TTS in de soft signage de kans om hun eigen klanten volledig circulaire signing aan te bieden. Met de ‘groene’ textiellijn, gemaakt van gerecyclede PET-garen, kunnen ondernemers voldoen aan de vraag uit de markt naar duurzame printproducten. Hiermee dragen zij direct bij aan een duurzame toekomst.

Met deze twee activiteiten zet TTS een nieuwe stap in haar wens om voorop te lopen in maatschappelijk verantwoord- en milieubewust ondernemen. Eerder investeerde TTS al in een energieneutraal bedrijfspand, recyclet zij alle eigen afvalstromen en minimaliseerde zij de productverpakkingen. Met de nieuwe recyclingservice en textiellijn richt TTS zich ook op haar klanten. Zij helpt hen om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en biedt hen de mogelijkheid om hun eigen klanten volledig circulaire signing aan te bieden.

Een kwalitatief, duurzaam alternatief
Voor bijna elke vorm van soft signage – zowel sublimatie als UV-inkten – heeft TTS een gerecycled alternatief. Bijvoorbeeld een non-woven banner voor buiten, vlaggendoek, displaydoek en lichtbaktextiel. Niet alleen organisatoren van festivals, maar ook grote winkelbedrijven zijn hiernaar op zoek. In de rekken van modeketens hangt steeds vaker kleding van gerecyclede garens. Nog mooier wordt het als de ketens die lijn kunnen doortrekken in de aankleding van hun winkels. Kiezen voor een groene textielvariant is dus een keuze voor kwaliteit én duurzaamheid. Meer informatie: www.texo-trade.com