Toppoint B.V. en Intraco Trading B.V. bundelen krachten - PromZ Vak

Toppoint B.V. en Intraco Trading B.V. bundelen krachten

Toppoint B.V. uit Hengelo (OV) en Intraco Trading B.V. uit Wormerveer hebben de handen ineengeslagen. De Intraco activiteiten; “Promotional technology en Loyalty en Incentives” zullen medio februari 2023 onder de vlag van Toppoint verder gaan. “Het productaanbod van de twee bedrijven vullen elkaar perfect aan en daardoor kunnen we nog een breder en dieper assortiment bieden aan onze klanten’’, aldus Bas Lensen, CEO van Toppoint.

Met de integratie van de Intraco activiteiten heeft Toppoint een uitbreiding van haar merken-portfolio (o.a. Xoopar, Xtorm, Jays, Philips, Fresh ’n Rebel, etc). Hiermee ontstaat een breder premium technology productaanbod en verstevigt Toppoint haar positie op de Europese markt. De gehele collectie en nieuwe producten zullen medio februari 2023 bestelbaar zijn via de extranet site van Toppoint. Tot die tijd zullen de vertrouwde namen binnen Intraco u van dienst zijn waarna zij de overstap maken. Het vertrouwde L&I team blijft werken vanuit Wormerveer onder de Toppoint vlag.

Henk Duijsters, directeur a.i. & boardmember van Intraco Holding: “Naast de ruimere mogelijkheden in termen van product- en marktontwikkeling, zorgt deze integratie voor een combinatie van werkzaamheden en disciplines. Maar bovenal zal de bundeling van krachten en kennis resulteren in een verbeterde dienstverlening en ondersteuning naar de distributeurs.” In navolging op dit besluit voor integratie van activiteiten, hebben CEO Marc Zwiers en Commercieel Manager Benelux, Rico Hoeboer hun werkzaamheden beëindigd bij Intraco.

Toppoint B.V. en Intraco Trading B.V. zijn onderdeel van de Zweedse beursgenoteerde onderneming New Wave Group AB. New Wave Group is een concern dat merken en producten ontwerpt, verwerft en ontwikkelt in de sectoren corporate, gifts en woninginrichting.