Tim Hoen van JPG naar ATMR Gifts - PromZ Vak

Tim Hoen van JPG naar ATMR Gifts

Tim Hoen is per 1 januari 2019 weg bij JPG en aangesteld als commercieel directeur van ATMR Gifts. Hoen zal zich primair bezighouden met de commerciële activiteiten op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken.

Meer vraag naar relatiegeschenken

Tim Hoen heeft meer dan 16 jaar ervaring in de branche van promotionele producten en reclameartikelen. Hij bekleedde sinds de oprichting in 2003 een functie bij Joosten Promogifts.

“Het wordt per 1 januari 2019 mijn rol om ATMR Gifts BV in te richten en vorm te geven. Een aparte BV binnen een reeds bestaand prachtig mooi bedrijf. Er ontstaat binnen AtmR steeds meer vraag naar promotionele producten en relatiegeschenken. AtmR levert reeds bij veel bedrijven, overheden en instellingen kantoorartikelen en adviseert en verzorgd complete projectinrichting en huisvestingsplannen. Voor deze klanten en relaties is het ook van toegevoegde waarde, om de geschenken en promoties bij een en dezelfde leverancier onder te brengen. Naast het feit dat we bekend zijn met de organisatie en de cultuur kennen, biedt dit voordelen op het gebied van facturatie, kosteninzicht, opslag en beheer. Bij veel klanten leveren we deze productgroep al, maar door mijn specialistische kennis, ervaring en mijn beschikbare tijd, kunnen we het de aandacht geven die deze productgroep echt verdiend. Mee denken in gifts en creatieve promotionele concepten en oplossingen.

Mijn professionele speelveld, waarin ik me als een vis in het water voel, blijft dus onveranderd. Samenwerken aan hetzelfde hoofddoel: nog meer bedrijven aan leuke, originele promotie en reclameartikelen helpen. Hierbij zal dienstverlening verder op elkaar afgestemd worden en met ondersteuning van marketing willen we onze groei ambities waarmaken.”