Thomas Hendriksen aandeelhouder Powerbrands - PromZ Vak

Thomas Hendriksen aandeelhouder Powerbrands

Thomas Hendriksen is aandeelhouder geworden in Powerbrands van Alexander van den Berg. Hendriksen loopt al jaren mee in de promotionele productenbranche. Hij stond bijvoorbeeld aan de wieg van Trendfactory en CCO, was actief in het PPP en enige tijd voorzitter van de Europese EPPA.

Het Nederlandse bedrijf Powerbrands, eigendom van Alexander van den Berg, is producent van Markclip en producten als de Tapler en de Drinktray. Powerbrands heeft zijn productie en verkoop grotendeels in Polen gevestigd. ‘De resultaten laten zien dat het bedrijf de opgaande trend in de marketingbestedingen goed oppikt,’ aldus Van den Berg en Hendriksen.

Complementair
Hendriksen: ‘Powerbrands is een veelbelovend bedrijf, waar mijn creativiteit, kennis en ervaring tot zijn recht komen. Alexander en ik kennen elkaar al lang en wij zijn complementair aan elkaar.’ Van den Berg voegt toe: ‘We hebben het de afgelopen jaren, zoals de meeste en beste bedrijven in deze markt, niet gemakkelijk gehad. Maar wij zijn er mentaal sterker uitgekomen. We gaan samen met onze distributeurs de markt bedienen met nieuwe en creatieve artikelen, steeds gebaseerd op kleine aantallen, uitgevoerd in eigen kleuren.’