''The Lounger'' van HappyBubble - PromZ Vak

”The Lounger” van HappyBubble

'The Lounger' van HappyBubble-

Deze trendy lounge zitzak van HappyBubble in niet gevuld met bolletjes, maar met 100% lucht. Dit maakt het mogelijk om deze zeer comfortable stoel op een ruimtebesparende manier te vervoeren en op te slaan. En dus ook uit te sturen samen met een hoofdproduct bij een incentive of uitlevering. Iets wat met een normale zitzak ondoenlijk is.

Na het opblazen, wat ca. 10 min duurt, meet 'The Lounger', 110cm in diameter en biedt voldoende ruimte om in te relaxen. Deze lounge zitzak kan gebruikt worden binnenshuis, in de tuin, op het strand, op vakantie en op evenementen of festivals. De hoes, die eveneens waterafstotend en dus ook geschikt voor op het water is, kan ook worden voorzien van een bedrijfs- of eventlogo en is verkrijgbaar in 6 kleuren.

Een volledig persoonlijk ontwerp, met eigen kleurcodes, druk-, stik- of borduurwerk is ook mogelijk, zowel voor de hoes van de stoel als de schoudertas waarin hij verpakt wordt. 

'The HappyBubble Lounger' komt verpakt in een trendy schoudertas en meet 43x15x13cm. De stoel bestaat uit een PVC binnenstoel, versterkt tot een maximum van 120kg en wordt afgewerkt met een waterafstotende polyester hoes. Bedrijfslogo's kunnen op meerdere plaatsen op de hoes of tas worden bedrukt, wat maakt dat

'The HappyBubble Lounger' het ideale product is voor het onder de aandacht brengen van uw merk op een leuke en relaxte manier, en helpt uw omzet te verhogen! 

Bezoek onze stand in Hal 13, tijdens de PSI beurs van 9-11 januari 2013. Of contacteer ons via onderstaande gegevens.

We'll be Happy to inform you about the possibilities!  

HappyBubble

Sales: Mr. Maurice Vermeulen

Pottenbakkerstraat 19

4871 EP Etten-Leur

Tel: +31 6 55 83 63 83

info@happybubble.nl

www.happybubble.nl