Sustainability-prijs voor Giving Europe - PromZ Vak

Sustainability-prijs voor Giving Europe

Giving Europe heeft de PSI Sustainability Award 2016 gewonnen in de categorie Social Excellence. In totaal hebben meer dan 150 bedrijven deelgenomen om kans te maken op een award, die in diverse categorieën werd uitgereikt.

Dit jaar was de tweede editie van de PSI Sustainability Awards. De PSI organiseert deze verkiezing  om de aandacht te vestigen op het thema duurzaamheid in de relatiegeschenkenbranche in Europa. Stef van der Velde (Giving Europe): ‘Duurzaamheid en MVO staan ook hoog op de agenda van Giving Europe. Zo zijn we door de jury beoordeeld op ons sociale beleid, welke vele malen beter is dan de juridisch gestelde normen. Zowel op het hoofdkantoor in Tiel, als onze internationale kantoren, maar zeer zeker ook onze controle en sociale commitment bij en door onze leveranciers. Dit doen we dagelijks door middel van onze ISO26000 strategie en onze BSCI participatie. We hopen dat volgend jaar ook andere grote spelers de uitdaging op het gebied van sustainability met ons durven aangaan.’

Green Earth
Naast Giving Europe was ook het Nederlandse bedrijf Green Earth met de Juttassen genomineerd voor deze PSI-award in de categorie Sustainable Campaign.