Supplier en Promotional Company 2012 - Promzvak

Supplier en Promotional Company 2012

Woensdagavond 5 september zijn de winnaars en genomineerden van de Supplier of the Year 2012 en de Promotional Company of the Year 2012 bekend gemaakt. Dat gebeurde na afloop van de eerste dag van de vakbeurs de Leveranciersdagen in de Jaarbeurs Utrecht. 

Xindao is uitgeroepen tot Supplier of the Year 2012. De twee genomineerden in deze categorie zijn Giving Europe en Lensen Toppoint.

BeGlobal Promotions is benoemd tot Promotional Company of the Year 2012. Novelties en Hokra Below the Line zijn de beide genomineerden in deze categorie.

De vakprijzen zijn dit jaar voor het tiende achtereenvolgende jaar uitgereikt. De awards zijn een initiatief van PromZ Vak/PromZ Magazine en worden ondersteund door brancheorganisatie PPP (Platform Promotional Products).

Criteria
Belangrijke criteria voor de jury bij het toekennen van de award voor de Supplier of the Year zijn assortiment, betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van het handelskanaal, vernieuwing & innovatie en voorbeeldfunctie voor de promotionele productenbranche.
Voor de Promotional Company of the Year zijn dat betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van de eindklant, vernieuwing & innovatie en voorbeeldfunctie voor de branche/eindklant.

Een uitgebreid verslag van de jurybijeenkomst en de juryrapporten vindt u in PromZ Vak nr 3, die in oktober uitkomt.