Superwoman Daniëlle Kaspers - PromZ Vak

Superwoman Daniëlle Kaspers

Daniëlle Kaspers, directeur van Robitex, is de superwoman van de branche! Ze is weer opgenomen in de lijst van The Women Next Top 100, mede samengesteld door Elsevier Magazine.

Inmiddels is het de zevende editie van dit evenement waar de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke onderneemsters van Nederland in the picture worden gezet. Dit jaar richtte de organisatie zich onder andere op ambitie, op vrouwen die risico durven nemen en een rolmodel willen zijn voor de toekomstige generatie ambitieuze vrouwen. Het zijn stuk voor stuk vrouwen die hun kennis en contacten willen delen met de rest van Nederland.

Top 100
‘Het is een hele eer dat ik weer geselecteerd ben en tot deze top 100 van Nederland behoor. Het laat zien dat wij als organisatie goed bezig zijn en daarnaast is het goed om te zien dat ondernemende en invloedrijke vrouwen aandacht krijgen. Hiervan zijn er in Nederland helaas nog te weinig,’ aldus Kaspers.
Op de zevende editie, die 12 juni j.l. in Amsterdam werd gehouden, waren tal van bekende sprekers als Eva Jinek, Chantal Janzen en Prins Constantijn van Oranje.