Stoere 100% leren Xapron schorten - PromZ Vak
Xapron leren schorten

Stoere 100% leren Xapron schorten

Kies voor leer.

Je komt ze steeds vaker tegen! Van hippe cafeetjes, stoere barbershops, BBQ- en foodtruck festivals tot kookprogramma’s op TV. Xapron’s leren schorten worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in leerstad Waalwijk. Verkrijgbaar in 6 soepele leersoorten en meer dan 14 verschillende kleuren. Personalisatie mogelijk d.m.v. lasergravure.

* Handgemaakt in Nederland (Waalwijk)
* 100% Topkwaliteit
* Soepel rund- en buffelleer
* Stevige verstelbare banden
* Eenvoudige verstelbare gespsluiting
* Voorzien van een theedoeklus

Schorten met een (X) kusje.

Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam Xapron, vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten. Hij voegde daarom aan de Engelse naam Apron een X (kus) toe.

Opvallend soepel.

Het buffelleer dat we gebruiken is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan onze veeleisende specificaties. Het leer krijgt onze, zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn onze leren schorten opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit daarom niet alleen comfortabel. Door de souplesse van het leer vallen alle schorten mooi om elk lichaam.

De gespen in de hals en de taille zijn afgewerkt met stevig (natuurlijk gelooid) tuigleer. Voor een optimale pasvorm en een unieke uitstraling.

Al onze schorten zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:
74 cm (60 cm breed), 82 cm (60 cm breed) en 89 cm XL (70 cm breed).

Naast leren schorten hebben wij nog een breed assortiment aan leerproducten zoals onder andere messenmappen, ovenwanten en diverse (keuken)accessoires.

Xapron | +31 (0)416 859030 | info@xapron.com