Specialists Roadshow wordt Boatshow - PromZ Vak
Specialists Roadshow

Specialists Roadshow wordt Boatshow

The Specialists Roadshow viert januari 2019 zijn 10 jarig jubileum. Vanwege deze mijlpaal wordt de Roadshow een Boatshow.

Na de krediet crisis in 2008 bemerkten de initiatiefnemers (een groep suppliers, waaronder Xindao en LoGolf) een sterke afname van het aantal medewerkers van distributeurs die de PSI bezochten. De Specialists speelden hier op in door met een eigen show zelf naar de klanten toe te komen. Zo ontstond de eerste Roadshow van de Benelux in 2009.
Wat het succes van de Roadshow kracht bij zette is dat ook de PSI-bezoekers de Roadshow bezochten om in een meer intieme en rustige sfeer zich te laten informeren over de nieuwste trends. In 2013 werd er een volgende stap gezet in de professionalisering van de Roadshow met een completer aanbod van leveranciers: New Wave, Intraco en Lensen Toppoint sloten zich aan. Inmiddels bestaat de groep uit 15, voornamelijk gespecialiseerde, suppliers.

In de boot…

De Roadshows werden (bijna) altijd georganiseerd in hotels, maar om het 10 jarig jubileum te vieren wordt de Roadshow in 2019 een Boatshow. The Specialists Boatshow 2019 komt in Arnhem (22 jan), Utrecht (23 jan), Rotterdam (24 jan) en Antwerpen (29&30 jan). Een varende show die dus naar de distributeurs toekomt in het land. De bezoekers maken een ‘cruise’ door de nieuwste trends in de promotionele markt. Tevens zijn er plannen om de trossen los te gooien in de beroemde havensteden Rotterdam en Antwerpen, waar menig container, gevuld met promotionele producten, het Europese vasteland binnenkomt. Meer info: www.the-specialists.nl.