Slim onderweg met de Claymore gepersonaliseerde trolley! - PromZ Vak
Slim onderweg met de Claymore gepersonaliseerde trolley!

Slim onderweg met de Claymore gepersonaliseerde trolley!

Het promoten van bedrijven zal een perfecte landing vieren bij de doelgroep met de koffers van Claymore.

De slimme handbagage trolley kan op de gehele voorzijde worden gepersonaliseerd en wordt zo een uniek rijdend reclamebord.

Of het nu gaat om een persoonlijke foto, logo of illustratie – alle foto’s kunnen met een vlijmscherpe kwaliteit op de trolley worden gereproduceerd dankzij de geïmplementeerde patent techniek.

En niet alleen de druk is van hoge kwaliteit, de innerlijke waarden van de reisgenoot gemaakt van robuust polycarbonaat zijn ook opmerkelijk: mobiele apparaten kunnen onderweg worden opgeladen dankzij een geïntegreerde powerbank met USB-aansluiting om te zorgen dat de smartphone, tablet en co. zeker opgeladen zijn voor gebruik in het vliegtuig.

Het laatste nieuwe gadget kan tevens op deze bijzondere koffers geplaatst worden. Een TSA slot dat geopend wordt via de smartphone! Het slot communiceert via bluetooth met uw smartphone en kan geplaatst worden in plaat van een standaard cijferslot.

De Claymore gepersonaliseerde koffers kunnen afzonderlijk vanaf één stuk worden ontworpen en worden 48 uur na de goedkeuring van de afdruk geleverd.

Claymore by Willemen Koffers |  +31 (0)76 5041360 |  +31 (0)76 5040943 | info@claymore.eu