Screen Belgium nu ook in Nederland actief - PromZ Vak

Screen Belgium nu ook in Nederland actief

Vanaf medio september is het Belgische Screen als Screen Holland actief vanuit het Noord-Brabantse Bladel. Net als het moederbedrijf verzorgt Screen Holland textieldrukwerk en borduringen voor wederverkopers.  

Deze werkzaamheden vinden plaats in de vestigingen in Mohacs (Hongarije) en Evergem (België). Het Nederlandse kantoor wordt aangestuurd door Olivier Claeys (algemeen directeur Screen Belgium-Hungary), Robin van den Berk en Koen VanDaele, samen met een team medewerkers.
De Nederlandse vestiging verzamelt de goederen van zijn wederverkopers om deze vervolgens twee maal per week met eigen vrachtwagens naar de productievestigingen in België en Hongarije te brengen, waar de kleding voorzien wordt van bedrukkingen, borduringen, transfers, verpakkingen, confectie, labels, enzovoorts.

Alleen voor wederverkopers
De Screen Groep werkt exclusief voor wederverkopers en alleen met aangeleverd textiel. Screen Belgium is sinds 1985 actief in het personaliseren, bedrukken en borduren van bedrijfs-en reclamekleding. Sedert 1994 is de productiecapaciteit verder uitgebreid met een vestiging in Hongarije, waar ondertussen meer dan 100 mensen werkzaam zijn. De totale Screen Groep bestaat  uit ruim dan 125 werknemers. Zie ook 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeIn(); }, number_show_ads * 1000); } if ( number_hide_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeOut(); }, number_hide_ads * 1000); } })(jQuery);