Schrijf je in voor De Leveranciersdagen 2017 - PromZ Vak

Schrijf je in voor De Leveranciersdagen 2017

Schrijf je in als bezoeker van de vakbeurs De Leveranciersdagen 2017. Mis ‘t niet! De Leveranciersdagen zijn the place to be voor iedereen die werkzaam is in de promotionele productenbranche, zowel bij suppliers als bij distributeurs.

Als bezoeker ontmoet je vele fabrikanten, importeurs en suppliers uit Nederland en een groot aantal andere Europese landen. Je kunt kosteloos praktische, vakgerichte seminars bijwonen. De Leveranciersdagen vinden plaats op 6 en 7 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Night of the PromZ
Op de vakbeurs leer je nieuwe toeleveranciers kennen, die jou ook graag leren kennen. Je ontmoet (nieuwe) collega’s, je ziet nieuwe assortimenten en producten, je kunt er je kennis vermeerderen en netwerken op de beursvloer, tijdens de PPP-borrel, en tijdens de Night of the PromZ, hét vakfeest van onze industrie: een feestelijk wining- en diningevent na afloop van de eerste beursdag. De Night of the PromZ, waar de vakprijzen voor beste suppliers en distributeurs worden uitgereikt, wordt bijgewoond door honderden vakgenoten.
De Night of the PromZ wordt georganiseerd door Het Portaal/PromZ Vak, en mede mogelijk gemaakt door Araco, BQS Textiles, Clipper, ID Identity, Giving Europe, Lensen Toppoint, PF Concept, PSI, Texet Benelux, Xindao en PPP.

De Leveranciersdagen worden georganiseerd door Het Portaal, in samenwerking met branchevereniging PPP. Eindklanten hebben geen toegang.
Kijk voor alle informatie, tickets voor de beurs, voor de Night of the PromZ, aanmelden voor de seminars, overzicht van standhouders, etc. op www.deleveranciersdagen.nl en ga naar het registratieformulier.