Samenwerking tussen PPP en Graydon - PromZ Vak

Samenwerking tussen PPP en Graydon

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat financiële openheid leidt tot vertrouwen. Er zijn vele mogelijkheden om die openheid naar een hoger niveau te tillen. Het begint bij bewustwording van het belang van vertrouwen en stelt eisen aan de organisatie(strategie), aldus het PPP en Graydon.

Het PPP en Graydon, gespecialiseerd in bedrijfsgegevens, zijn hiertoe een samenwerking aangegaan. Voor PPP-leden is een whitepaper beschikbaar, waarin Graydon laat zien hoe een bedrijf financieel transparant kan zijn en wat de voordelen daarvan zijn. Ondernemers krijgen inzicht in hoe dit bijdraagt aan meer vertrouwen van relaties en prospects, meer business en een goede financiële toekomst.

Openzetten van bedrijfsprofiel
Voor alle leden van het PPP biedt Graydon het ‘openzetten van het eigen bedrijfsprofiel’ een jaar lang kosteloos aan. Zo kunt leden de voordelen ervaren van zakelijke transparantie. Het tweede jaar zijn de kosten € 249,- per jaar.
Is de onderneming financieel gezond? Dan kan tevens het ‘Financieel Gezond Certificaat’ worden aangevraagd. Dit certificaat kan worden getoond op de bedrijfspagina.

Meer informatie is verkrijgbaar bij het PPP.