Samenwerking Senator en Clipper - PromZ Vak

Samenwerking Senator en Clipper

Het pennenmerk Senator is opgenomen in het assortiment van Clipper. De samenwerking tussen Senator en Premo is inmiddels beëindigd.

‘Senator heeft op dit moment niet de mogelijkheid om lage aantallen aan te bieden, maar de vraag vanuit de markt is er wel. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een professionele partij die in deze behoefte kan voorzien en de verkoop kan stimuleren. Clipper is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring. Met deze samenwerking worden de krachten van beide partijen gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn,’ aldus Erik Kok, ceo Senator Benelux.
‘We zijn er trots op dat wij als enige groothandel het merk Senator aan onze klanten mogen verkopen. De vraag naar pennen is dit jaar al sterk gestegen en om onze klanten een one-stop-shop aan te kunnen bieden, hebben we het assortiment hierin uitgebreid,’ aldus Ron Boer, commercieel directeur Clipper.

Goed overleg

Huub Kemerink, director Premo: ‘Na een, voor Nederland exclusieve, samenwerking van nagenoeg 25 jaar, hebben Premo en Senator-schrijfwaren in goed overleg besloten deze per 1 januari 2016 te beëindigen.’ Hij laat weten dat distributeurs nog wel tot het eind van het jaar bij Premo terecht kunnen voor hun herhalingsopdrachten van de Senator-pennen.
‘Premo opereert nu als exclusief en voorraadhoudend vertegenwoordiger van het Italiaanse design schrijfwarenmerk Maxema,’ aldus Kemerink. (www.maxema.nl)