Samenwerking Het Portaal Uitgevers en de Nederlandse Kerstpakketten Beurs - PromZ Vak

Samenwerking Het Portaal Uitgevers en de Nederlandse Kerstpakketten Beurs

Het Portaal Uitgevers, o.a. uitgever van de vakbladen PromZ Magazine en PromZ Vak en organisator van de vakbeurzen PromZ Event, de Leveranciersdagen en RelatieZ, gaat samenwerken met de Nederlandse Kerstpakketten Beurs (NKB).

Zoals al eerder gepubliceerd had Het Portaal Uitgevers vergaande plannen voor een eigen platform voor de kerstpakkettenmarkt. In samenwerking met een extern onderzoeksbureau was al een compleet onderzoekmodel ontwikkeld, waaronder een grootschalig en representatief onderzoek onder werknemers en werkgevers in Nederland in relatie tot kerstpakketten. Een onderdeel van het platform zou ook een eendaagse vakbeurs zijn voor samenstellers en verkopers van kerstpakketten. Dit alles om de dalende trend in het inzetten van kerstpakketten een halt toe te roepen en nieuwe impulsen te geven aan kerstpakketten en kerst- en eindejaarsgeschenken.
Maar Het Portaal Uitgevers is van mening dat het niet in het belang van de branche is om met een derde beurs te komen. Daarom is er voor gekozen om met FairExpo, de organisator van de NKB, nauw te gaan samenwerken. Het bundelen van de krachten kan de Nederlandse Kerstpakketten Beurs, een vakbeurs voor samenstellers en wederverkopers van kerstpakketten, versneld uitbouwen tot het belangrijkste vakevenement op dit gebied.

Wat wil de ontvanger?
De bijdrage van Het Portaal Uitgevers zal vooral bestaan uit extra bezoekerswerving, het aantrekken van nieuwe marktpartijen als exposanten en het inbrengen van verdere content, zoals bovengenoemd onderzoek. Wat willen werkgevers? Wat willen werknemers? Wat moet er in een kerstpakket anno nu zitten? Samen met de industrie hopen de initiatiefnemers de antwoorden te geven om de branche de juiste tools te kunnen aanreiken. In 2016 vindt de 21ste editie van de NKB plaats op 9 en 10 februari, in Expo Houten.

Meer informatie: John M. Swaab, tel. 075 – 6475747, email: john.swaab@hetportaal.com