Samenwerking Elwie en Brinxx - PromZ Vak

Samenwerking Elwie en Brinxx

ELWIE en BRINXX kondigen hun samenwerking aan voor de Beneluxmarkt. Brinxx zal de verkoop van de producten die ELWIE in eigen huis produceert gaan verkopen aan de promotionele markt in de Benelux-landen.

ELWIE is gespecialiseerd in het produceren van muismatten, boekjes voor de automotive industrie en is afgelopen jaar ook begonnen met het zelf afvullen van desinfecterende handgel van Sanicur.

“Een logisch gevolg hierop is dat we nu ook zelf tubes gaan afvullen met Aloë Vera handcrème en zonnebrandcrème” verteld Raymond Bout van ELWIE. Door de samenwerking met Robert van den Brink hebben we een bekend en ervaren gezicht in de markt die weet waar hij het over heeft. Hij kent de markt en de distributeurs door en door en kan onze producten dan ook prima onder de aandacht brengen.

Binnenkort lanceren we samen ook een lijn met custommade notitieboekjes, helemaal in Nederland geproduceerd. De materialen, kleuren en digitaal bedrukte binnenzijde zijn geheel naar wens uit te voeren. We beloven u hierover snel verder te informeren.

“ELWIE heeft een uitstekende reputatie en heeft veel kennis van zaken” aldus Robert van den Brink. “Zij gaan niet over één nacht ijs wanneer het aankomt op certificeringen van gels en crèmes, ook hebben zij een schat aan ervaring in productiewerk en weten hoe onze promotionele branche in elkaar steekt.”