Ruimere openingstijden bij Van Helden - PromZ Vak

Ruimere openingstijden bij Van Helden

Van Helden Relatiegeschenken is voortaan 12 uur per dag geopend. Van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds kan men direct contact hebben met een adviseur van de verkoopafdeling.

‘Klanten hebben wel eens vragen die ze graag aan een verkoopadviseur willen voorleggen, bijvoorbeeld over de levertijd, de bedrukking of gewoon een advies voor de keuze van een artikel bij een specifiek geefmoment. Daarom hebben we besloten dat we van 8.00 uur tot 20.00 uur  telefonisch, maar ook per e-mail en via de online chat bereikbaar zijn. Uit onderzoek is gebleken dat klanten dat op prijs stellen. Ruimere openingstijden passen ook in de huidige tijd,’ aldus directeur Arno van Helden.

Beoordelingen plaatsen

‘We hebben ook een aantal andere zaken aangepakt,’ vervolgt Van Helden. ‘Zo leveren we nu gemiddeld binnen 10 werkdagen, krijgen klanten binnen 1 uur een offerte op vanhelden.nl direct en kunnen klanten sinds kort beoordelingen plaatsen op vanhelden.nl, via een unieke link, nadat ze de bestelling in huis hebben. Verder hebben we op vanhelden.nl een nieuwe, geavanceerde zoektool gelanceerd.’