Robitex ontvangt bronzen plak EcoVadis - PromZ Vak

Robitex ontvangt bronzen plak EcoVadis

EcoVadis beoordeelt organisaties uit 160 landen en 200 bedrijfstakken aan de hand van criteria zoals beleid, initiatieven en resultaten op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de supply chain. Op basis van de evaluatie bereikte Robitex een plaats in de beste 50% van alle onderzochte bedrijven.

Ecovadis: “Uw bedrijf heeft een score behaald van meer dan 45/100. Voor deze prestatie wordt een bronzen EcoVadis-medaille toegekend. Met dit resultaat behoort uw bedrijf tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Gefeliciteerd!”

Veel (internationale) ondernemingen streven er tegenwoordig naar hun eigen duurzaamheidsniveau en dat van hun gehele keten te verbeteren. De resultaten van organisaties op het gebied van duurzaamheid zijn dan ook een belangrijke factor geworden bij het selecteren van leveranciers.

Robitex beschouwt de Bronze-rating van EcoVadis als een erkenning van de inzet en voortdurende inspanningen die voortvloeien uit Robitex lange termijnvisie om duurzame groei voor milieu, maatschappij en onderneming te bewerkstelligen. Robitex bevestigt hiermee opnieuw haar betrokkenheid bij duurzaamheid en zal haar resultaten in de toekomst blijven verbeteren.

Het Sustainability Report 2020, waarbij inzicht gegeven wordt in Robitex beleid, strategieën en concepten rondom duurzaam ondernemen is beschikbaar op de website www.robitex.nl