RemaDays en Sourcing City LIVE! - Promzvak

RemaDays en Sourcing City LIVE!

Van 7 tot en met 9 januari 2013 vinden voor de tweede maal de RemaDays in Neurenberg plaats. Op 16 en 17 januari 2013 kan het vak naar de premiére van Sourcing City Live!.

Volgens de organisatie van de RemaDays hebben zich nu ruim 100 suppliers als exposanten aangemeld en worden er 5000 bezoekers verwacht. De RemaDays werken samen met diverse organisaties binnen het vakgebied, zoals European Sourcing en 656 éditions. Momenteel zijn er gesprekken gaande met de Italiaanse Assoprom, aldus een persbericht.

Alleen distributeurs mogen de beurs bezoeken, eindklanten mogen de beursvloer niet op. De RemaDays vinden plaats in het beursgebouw van Neurenberg, Duitsland. Meer info voor standhouders en bezoekers: www.remadays-europe.com

Nieuwe show

Sourcing City LIVE! is een nieuwe ‘product show’ voor de promotionele productenbranche. Het evenement is exclusief toegankelijk voor distributeurs voor wie de verkoop van promotionele producten core business is. Meer dan 100 suppliers zijn aanwezig als standhouders.

Sourcing City LIVE! vindt plaats in FIVE in Farnborough, Engeland. Meer info: www.sourcingcity.co.uk

Tussen deze twee evenementen in vindt op 9, 10 en 11 januari ook nog de PSI 2013 in Düsseldorf plaats. Meer informatie: http://www.psi-network.de