REFLECTS®-myVivero wint Red Dot Award 2023 - Promzvak

REFLECTS®-myVivero wint Red Dot Award 2023

De thermobeker myVivero heeft een van de prestigieuze Red Dot Design Awards gewonnen in de categorie Product Design 2023. myVivero overtuigde met zijn goede ontwerpkwaliteit en hoge mate van innovatie. Het product voldeed aan de strenge selectiecriteria van de internationale Red Dot jury. Het hele Reflects team is erg blij met de prijs. De officiële prijsuitreiking vindt plaats in juni in Essen.

RETUMBLER-myVivero
De 350 ml thermobeker, die in de herfst van 2022 werd uitgebracht, kan online worden geconfigureerd uit twaalf kleuren voor de beker en twee kleuren voor de deksel. De transparante of ondoorzichtige buitenbeker kan desgewenst als 2e drinkbeker worden gebruikt. Een roestvrijstalen binnenbeker die lijkt te zweven, straalt lichtheid uit en zorgt tegelijkertijd voor een goede isolatie. Zowel de transparante buitenbreker als de traploos verstelbare deksel kan worden bedrukt .
Al tijdens de ontwikkeling werd de nadruk gelegd op duurzaamheid, zodat de materialen gemakkelijk te scheiden zijn en de uiteindelijke assemblage van het artikel plaatsvindt in het hoofdkantoor van het bedrijf in Keulen. Dit bespaart REFLECTS® uitstoot in logistiek en transport. RETUMBLER-myVivero is CO2e gebalanceerd en wordt gecompenseerd door ondersteuning van een milieuproject.