Red Dots voor Xindao en Xtorm - PromZ Vak

Red Dots voor Xindao en Xtorm

De promotionele productenindustrue heeft er weer wat Red Dots bij. Red Dot Design awards 2017 gingen naar de Bobby-rugtas van Xindao en de powerbanks uit de XB2-serie van Xtorm.

De Bobby anti-diefstal rugtas van XD Design, een merk van Xindao, is onderscheiden met een Red Dot Design Product Design award 2017. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 200.000 van deze tassen verkocht.

Tassenrollen
Bij het ontwerp van deze tas werd er uitgegaan van het fenomeen ‘tassenrollen’ in drukke steden. De ontwerpers kregen de opdracht een tas te maken waarvan de ritssluitingen verborgen zijn en het materiaal bestand is tegen messen, scharen of andere vlijmscherpe voorwerpen. De Bobby-serie wordt uitgebreid met de Bobby Compact: een iets kleinere rugtas, verkrijgbaar in vijf opvallende trendy kleuren.

Capaciteit
De winnende XB2-lijn van Xtorm bestaat uit drie powerbanks, de Travel, Explore en Discover. Met deze back-up accu’s kunnen mobiele apparaten altijd en overal opgeladen worden. De powerbanks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een capaciteit van respectievelijk 6700mAh, 10.000mAh en 17.000mAh.