RECORD AANTAL BEZOEKERS VERWACHT OP PROMZ EVENT 2005 - PromZ Vak

RECORD AANTAL BEZOEKERS VERWACHT OP PROMZ EVENT 2005

Afgaand op het aantal voorregistraties verwacht beursorganisator Het Portaal een record aantal bezoekers op PromZ Event 2005. Ruim 200 standhouders uit binnen- en buitenland presenteren er hun nieuwste assortiment promotionele producten en relatiegeschenken onder het motto ”Inspiratie opdoen”.

PromZ Event 2005 wordt van dinsdag 15 maart tot en met donderdag 17 maart in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd. Bij de entree worden alle noviteiten tentoongesteld in de Noviteitenshow.

Bezoekers die in de Noviteitenshow hun stem uitbrengen op het product dat volgens hen in aanmerking komt voor de onderscheiding Beste Premium en Beste Relatiegeschenk maken kans op een geheel verzorgde vakantiereis voor twee personen naar de zon.

Wie PromZ Event wil bezoeken kan een gratis entreekaart (waarde 30 euro) verkrijgen door zich van te voren in te schrijven via het inschrijfformulier op www.promz.nl Alle standhouders beschikken ook over zogeheten relatiekaarten, waarmee zij hun (potentiële) klanten gratis toegang kunnen geven tot PromZ Event. Vraag ernaar bij uw leverancier.