Raymond Vos doet stap terug bij Compacon - PromZ Vak

Raymond Vos doet stap terug bij Compacon

Na ruim 24 jaar heeft Raymond Vos, die samen met Ton Löbker directeur en aandeelhouder is van Compacon, besloten zijn directiefunctie neer te leggen. Vos zal bij Compacon betrokken blijven als aandeelhouder, en een dag in de week de functie van controller bekleden.

"Wanneer je niet meer de energie voelt om voldoende bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Compacon, is het goed om je te beraden op de toekomst. En die overwegingen hebben geresulteerd in het besluit, dat ik mijn directiefunctie bij Compacon zal neerleggen. Een besluit dat overigens in heel goed overleg met mijn compagnon Ton tot stand is gekomen," aldus Raymond Vos. 

Hij vervolgt: "De recente burn out periode die ik achter me heb liggen speelt daarbij een rol. Compacon is in goede handen en daardoor heb ik de mogelijkheid heb om deze keuze te maken. Ik heb samen met Ton een fantastische tijd gehad en we hebben met Compacon een mooi bedrijf neergezet met een geweldig team, maar na 24 jaar ben ik toe aan nieuwe uitdagingen. Mijn taken en verantwoordelijkheden zijn inmiddels door de organisatie opgepakt en ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst van Compacon!"