PSL Europe komt met Princess Traveller en Rodrigo Otazu - PromZ Vak

PSL Europe komt met Princess Traveller en Rodrigo Otazu

Het Nederlandse merk Princess Traveller, onderdeel van Princess Sportsgear & Traveller, gaat zich exclusief met PSL Europe richten op het business to businesskanaal. Nieuw voor PSL Europe is ook het merk Mr O, een range elektronicaproducten, die in samenwerking met designer Rodrigo Otazu worden ontworpen.

De collectie van Princess Traveller bestaat uit kwalitatieve koffers, tassen en reisaccessoires met een Dutch design. De producten zijn in Nederland en België o.a. verkrijgbaar bij Blokker, Kijkshop, ANWB, Coolblue, Bol.com en Wehkamp. ‘Princess Traveller heeft zich sinds de oprichting in 2011 met name gericht op retail, consumentenmarketing en internationale expansie. De vraag die wij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld in het zakelijke kanaal verdient echter meer aandacht en focus. Met de keuze voor PSL Europe als partner voor dit specifieke kanaal kunnen we de juiste opzet bieden voor de handelaren in het business to business segment binnen heel Europa,’ aldus medeoprichtster en eigenaar Florentine Ouborg.

Frank voor vrouwen
Een ander nieuw concept van PSL is Mr O, een range ‘fashionable’ elektronicaproducten die in samenwerking met Rodrigo Otazu wordt ontworpen. Mr O zal met name ook de vrouwelijke doelgroep aanspreken, verwacht Arthur Strijbos (PSL Europe). Rodrigo Otazu heeft wereldwijd naam gemaakt als ‘juwelier van de sterren’ met klanten als Katy Perry, Madonna, Lady Gaga en Jennifer Lopez.
De lancering van het eerste Mr O product, de bluetooth speaker genaamd Frank, heeft onlangs plaats gevonden en zal gevolgd worden door de lancering van o.a. een powerbank, usb stick, activity tracker en key finder in de komende maanden.