PSL Europe en BrandCharger Ltd bundelen krachten - PromZ Vak

PSL Europe en BrandCharger Ltd bundelen krachten

Sinds 1 juli 2017 hebben PSL Europe en BrandCharger Ltd de handen ineen geslagen om elkaar te versterken op verschillende vlakken. PSL Europe zal de producten van BrandCharger Ltd gaan vermarkten via zijn kantoren binnen Europa en zorg dragen voor de back office in Nederland.

Dit zorgt voor ondersteuning op financieel vlak, logistiek en uniformiteit van de leveringscondities. BrandCharger Ltd zal met zijn basis in Hong Kong en China fungeren als foot-print en logistieke partner voor PSL Europe en meer kunnen focussen op het ontwikkelen van producten, aldus beide partijen.

Aanbod elektronica
‘Via onze management buy-out hebben we afscheid genomen van ondersteuning en service van ons voormalig moederbedrijf in Hong Kong. Daarom waren wij op zoek naar strategische partners die hieraan specifieke invulling kunnen geven. Zo hebben we inmiddels partners voor onze voorraad en drukfaciliteiten in Europa en nu met BrandCharger Ltd een partner die enerzijds kan ondersteunen met een back office in het Verre Oosten en anderzijds door samenwerking op productontwikkeling. Door de strategische samenwerking met BrandCharger Ltd zullen we meer inzetten op nieuwe innovatieve producten om toe te voegen aan ons aanbod van elektronica,’ aldus Arthur Strijbos (ceo PSL Europe).

Schaalgrootte
‘Voorheen misten wij met name key succes factors om de schaalgrootte te creëren voor BrandCharger in Europa die wij voor ogen hebben. Door de samenwerking met PSL zijn wij ervan overtuigd dat we sterker in de Europese markt staan. Mede door voorraad in Europa, de professionele verkoop organisatie van PSL door heel Europa en betere leveringsconditities zullen met name onze huidige en nieuwe distributeurs van de nieuwe situatie profiteren’, aldus Ethan Ung (vice president BrandCharger Ltd).
Mike Stas, sales director BrandCharger Ltd, wordt gestationeerd bij PSL Europe in Zoetermeer en gaat het merk BrandCharger Ltd vertegenwoordigen zowel binnen PSL Europe als richting klanten.