PSI reikt acht Sustainability Awards uit - Promzvak

PSI reikt acht Sustainability Awards uit

Vorige week reikte de PSI, tijdens een feestelijke bijeenkomst, voor de eerste maal de PSI Sustainability Awards uit. Het was een voornamelijk Duits prijzenfestival in de acht verschillende categorieën.

In de categorie Economic Excellence 2015 was de prijs voor Walter Medien. In de categorie Environmental Excellence 2015 ging de award naar Kahla Thüringen Porzellan. De prijs in de categorie Social Excellence 2015 was voor Brand Addition. De onderscheiding in de categorie Environment Initiative 2015 ging met Halfar System in de tas mee naar huis. De onderscheiding in de categorie Social Initiative 2015 werd gewonnen door uma Schreibgeräte Ullmann. Nummer 1 in de categorie Sustainable Product 2015 werd Fair Squared Condoms. In de categorie Sustainable Campaign 2015 was de prijs voor Michael Schiffer Promotion. En de award in de laatste categorie, Sustainable Company of the Year 2015, was ook weer voor Walter Medien.

‘Groen’ bewijs
‘With the new PSI Sustainability Awards, the PSI offers reliable proof of sustainability in the industry,’ aldus Michael Freter (PSI). De sponsor en key contributor van deze nieuwe prijzen is James & Nicholson, een Daiber-merk.
De jury bestond uit Nico Briskorn (director of corporate social responsibility, VfL Wolfsburg-Fussball), Gaby Dietzen (journalist en TV/radio host), Michael Freter (PSI managing director), Lutz Gathmann (designer), Miriam Kehl (associate director, Green Alley Investment), Hugo Pettendrup (managing director HP-FundConsult) en Mike Seidensticker (Reed Exhibitions Deutschland).