PSI Düsseldorf, we zien u graag in het PromZ Paviljoen! - PromZ Vak

PSI Düsseldorf, we zien u graag in het PromZ Paviljoen!

Op 8, 9 en 10 januari wordt in het beursgebouw van Düsseldorf weer de PSI georganiseerd, de grootste beurs in Europa voor suppliers en distributors van relatiegeschenken en premiums. Ook dit jaar is PromZ weer van de partij met het PromZ Paviljoen en de Hollandse kroeg.

In het PromZ Paviljoen (hal 11) staan standhouders uit Nederland en België. Dat zijn Baza Seeds, Bestron Nederland BV, Business 4 Business Gifts / Sound Asleep pillow, Buttonboss, CPU Europe, Custom Cufflinks, EuroBottle, Folat, Gamesformotion, Gorilla Magnets, Gotcha! Promotions, Macma Nederland, Modern Bags, PromAction/luggagestrap, PromAsian, PromoCat, PromoFabriek, Staro International, Texet, Tiflo, Virro en X-styles.

Hollandse Gemütlichkeit
De inmiddels fameuze Hollandse kroeg van PromZ is het hart van dit Paviljoen. U bent er van harte welkom! De mensen achter PromZ Vak zijn uw gastheren en –vrouwen. ‘s Morgens schenken ze koffie en thee, ‘s middags ook fris, wijn en bier. En uiteraard ontbreken de echte Hollandse kaas en dito leverworst niet en klinken de Hollandse hits onder het motto Hollandse Gemütlichkeit!