PSE heeft nieuwe agent voor Italië en vertegenwoordigt Nuoc - Promzvak

PSE heeft nieuwe agent voor Italië en vertegenwoordigt Nuoc

Nuoc, een toonaangevend merk van premium herbruikbare flessen, is verheugd een strategisch partnerschap aan te kondigen met Premium Square Europe BV (PSE). Nuoc staat bekend als het eerste en enige Spaanse herbruikbare flessenmerk dat B Corp™ is en vanwege zijn innovatieve assortiment duurzame en gezonde glazen “to go” producten. Van flessen tot lunchboxen tot besteksets. Nuoc-producten hebben een reputatie opgebouwd vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit en ontwerp.

Het uitgebreide distributienetwerk en strategische marktkennis van Premium Square Europe BV zullen ongetwijfeld bijdragen aan het verbeteren van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van Nuoc’s producten. “We zijn verheugd om samen te werken met Premium Square Europe BV,” zei David Tena, mede-oprichter van Nuoc. “Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze visie om onze premium flessen naar consumenten over de hele wereld te brengen. De reputatie en ervaring van Premium Square Europe BV in de sector maken hen een ideale partner om ons te helpen op een effectieve manier de Europese flessenmarkt te betreden.”

Daarnaast kondigt PSE een nieuwe vertegenwoordiger aan voor Italie, te weten Mirko Palanga. Palanga heeft ruim 15 jaar ervaring in het promotiekanaal. “We zijn enthousiast om onze organisatie uit te breiden en Mirko in ons team te verwelkomen,” zei Arthur Strijbos, Groeps-CEO. “Zijn uitgebreide ervaring, expertise en enthousiasme zullen van onschatbare waarde zijn naarmate we blijven groeien en onze activiteiten uitbreiden.”