Pronel wint Product Media Advisor of the Year Award - PromZ Vak

Pronel wint Product Media Advisor of the Year Award

Pronel is winnaar geworden van de Belgische Product Media Advisor of the Year Award 2016. Quatriéme Dimension werd uitgeroepen tot Product Media Specialist of the Year. Een eervolle vermelding was er voor Magnus Business Gifts.

Deze prijzen zijn een initiatief van het vakblad Promo-Biss in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products (BAPP). Het is de tweede maal dat de Product Media Advisor of the Year Award uitgereikt werd.

Pronel kreeg de gold-award dinsdag 10 januari uitgereikt tijdens de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf uit handen van BAPP-voorzitter Axel Debruyne.

Pronel

Pronel in Rumst is een sterk service gericht familiebedrijf dat in 1986 opgestart is door Jan en Nellie van Praet. Inmiddels is ook de tweede generatie in de persoon van Stijn Van Praet actief in het bedrijf dat een groep van acht medewerkers heeft. Volgens de vakjury van de Product Media Advisor of the Year Award zijn de sterke punten van Pronel de dienstverlening, de productkennis en de innovatie. Pronel gooide zowel bij de vakjury als in de leveranciers- en de publieksstemming hoge ogen.

Van Bavel Enjoy Giving

De silver-award was voor het tweede jaar op rij weggelegd voor het Antwerpse Van Bavel Enjoy Giving. De familie Van Bavel is sinds 1953 actief in de sector en ‘Van Bavel’ is een gevestigde waarde in de Belgische product media-wereld. In de persoon van ceo Michel Van Bavel heeft het bedrijf ook een grote promoter van het vak in huis.

Pasco Gifts

Brons was er voor Pasco Gifts, een KMO uit Aalst dat nieuwe wegen inslaat door sterk op het multichannel aspect in te spelen. Pasco Gifts bestaat sinds 2003 en wordt geleid door Ronny De Smedt en Bart Boterberg.

Product Media Specialist

Voor de eerste keer was er ook een prijs voor de Product Media Specialist of the Year 2016. Quatriéme Dimension uit Namen was hiervan de winnaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van promotioneel textiel. Door sterk in te zetten op digitalisering van het proces is men er ook in geslaagd de productie in eigen land te houden.

Magnus Business Gifts

Het Vilvoordse Magnus Business Gifts kreeg een speciale prijs van de jury: een eervolle vermelding. Magnus Business Gifts wordt geleid door Ann Magnus die in 2012 het familiebedrijf heeft overgenomen. Inmiddels heeft zij er haar eigen stempel op kunnen drukken. Het is actief, creatief en heeft een grote aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vakjury

De vakjury bestond uit Tom Van Heffen (Texet), Serge Mertens (PF Concept), Michel Deboudt (The China Office), John Swaab (uitgeverij Het Portaal) en Ad van Poppel (hoofdredacteur Promo-Biss). De jury nomineerde voor de Product Media Advisor of the Year vijftien bedrijven. Op basis van die lijst brachten ook de eindklanten en de leveranciers van de product media adviseurs hun stem uit. Voor de Product Media Specialist of the Year nomineerde de jury vijf bedrijven uit uiteenlopende sectoren.