PromZ Paviljoen op de PSI 2014 - Promzvak

PromZ Paviljoen op de PSI 2014

Op 8, 9 en 10 januari aanstaande wordt in het beursgebouw van Düsseldorf weer de PSI georganiseerd, de grootste beurs in Europa voor suppliers en distributors van relatiegeschenken en premiums. Ook dit jaar is PromZ weer van de partij met het PromZ Paviljoen en de Hollandse PromZ kroeg.

In het PromZ Paviljoen (hal 11) staan standhouders uit Nederland en België. Dat zijn Bestron Nederland, Sound Asleep pillow, Buttonboss, Custom Cufflinks, CPU Europe, Eurobottle, Folat, Gamesformotion, Gorillamagnets, Gotcha! Promotions, MACMA Nederland, Modern Bags, PromoCat, Luggagestrap by PromAction, PromAsian, RACKPACK by PromoFabriek, Staro International, Texet, Tiflo, Virro en XStyles.

De inmiddels fameuze PromZ kroeg is het hart van het PromZ Paviljoen. Voor, tijdens of na uw bezoek aan de exposanten bent u van harte welkom in de kroeg, waar de mensen achter PromZ Vak uw gastheren en –vrouwen zijn. ‘s Morgens schenken ze koffie en thee, ‘s middags ook fris, wijn en bier. En er is echte Hollandse kaas, leverworst en Hollandse hits!

Nieuw: gratis entreekaart
Nieuw dit jaar is dat distributeurs kosteloos de beurs kunnen bezoeken. Ook niet-leden hebben gratis toegang, maar pas na aanmelding in de European directory van de PSI. U kunt nog tot 20 december 2013 gratis entreekaarten bestellen via onderstaande link + gutschein code.

http://www.psi-messe.de/promz 

GUTSCHEIN CODE: VNAU-FMZU-5THU-7GID